Afsendelse 1-2 hverdage  Forsendelse: 39 kr. 0 kr.   på Trustpilot
Afsendelse 1-2 hverdage     Forsendelse: 39 kr. 0 kr.   Returret i 30 dage efter køb     på Trustpilot
Afsendelse 1-2 hverdage  Forsendelse: 39 kr. 0 kr.   på Trustpilot
Afsendelse 1-2 hverdage     Forsendelse: 39 kr. 0 kr.   Returret i 30 dage efter køb     på Trustpilot
0
Din kurv

Rustfri stålbruser med håndbruser i sort

Sined Alghero udendørs bruser i rustfrit stål/sort (Aisi 316l). Mat sort finish med blandingsbatteri og håndbruser. Brusehoved med diameter på 6 cm. Indløb til varmt og koldt vand. Skjulte tilslutninger på basen.

ALGHERO SINED er en udendørs bruser af høj kvalitet med håndbruser til udendørs brug med indløb til varmt og koldt vand. Designet til dem der vil have den ypperste kvalitet eller det professionelle marked.

– Dobbelt 3-vejs blandingsbatteri, som gør det muligt at få varmt vand fra brusehovedet og fra håndbruseren.
– Håndbruser
– Skjulte vandtilslutninger på basen.

Det anvendte stål er højkvalitetsstålet Aisi Inox 316L, også kendt som marine, og er bedre end AISI 316, og adskiller sig fra AISI 316 rustfrit stål på grund af den lavere mængde kulstof, L står for ‘low carbon’. Det gør stålet i denne serie særligt modstandsdygtigt over for korrosion, selv i meget saltholdige miljøer, hvilket garanterer fremragende korrosionsbestandighed.I modsætning til solopvarmede udendørsbrusere behøver du ikke at bekymre dig om at placere denne bruser i direkte sollys. Den eneste begrænsning er dit valg.

Marinestål 316L er det eneste materiale, der er egnet til brug i spaer. Denne specifikke stållegering har en række unikke egenskaber, der gør den ideel til at modstå det aggressive og korrosive miljø, der er typisk for spa-faciliteter og tæt på kysten.

BEMÆRK: Bruseren tåler ikke frost og skal tages ind om vinteren i frostfrie omgivelser. Garanti/reklamationsret dækker IKKE frostsprængninger.

Vægt 15,2 kg
Størrelse 18 × 25 × 229 cm
Brand

Sined

MPN

DOCCIA-ALGHERO-NERA

EAN

8025431016675

Materiale

Rustfri stål AISI 316L

Tekniske tegninger

Samlevejledning